dinsdag 31 maart 2015

Huwelijks kaart

Hallo allemaal

Vandaag wil ik jullie een kaart laten zien die jullie niet van mij gewend zijn.


Afgelopen zaterdag ben ik naar de Doe@ding dagen geweest. Daar heb ik de prachtige kaarten van Elly gezien en besloten om het eens te proberen met PanPastel. 
De basis van de kaart is gemaakt met een mal van Go Create Frilly #7, (de middelste en de kleinste mal) met aan de achterkant een standaard, gemaakt met een mal van Noor Design 6002/0290 en nog een mal van Noor 6002/0146 deze stans is door de midden gesneden en aan beide zijden er buiten laten steken. Bovenop de basis stans, volgt een stans die gemaakt is met een mal van Spelbinder S4-316. Daarop de hartjes van Nellie Snellen MFD 022. Het bruidspaar is gemaakt met LR0345 dit is een Mal van Marianne Design. De kleine bloempjes zijn van een mal van Elizabeth Crafts Design 728. De hulstblaadjes is een nieuwe mal die ik mezelf cadeau heb gedaan en komt ook bij Doe@ding vandaan, het is een mal van Frantic Stamper Precision Dies 09451. Dit is 1 takje maar dit het ik in kleine stukjes verdeeld en onder de bloempjes geplakt. In de bloempjes zit een klein plakpareltje.Natuurlijk is alles bewerkt met 
PanPastel kleurnummer 220-1.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn kaart vinden het is tenslotte een nieuwe techniek voor mijn dus is het nog een beetje wennen.

De reacties van mijn vorige blogpost waren weer super leuk om te lezen, dank je dames!

Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.5 opmerkingen:

 1. Prachtige huwelijkskaart Coby. Heel mooi vintage en stijlvol!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat het je goed is gelukt hoor.
  Het is een hele mooie kaart geworden!
  Groetjes Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, Wat mooi Coby.
  Prachtige kaart!!
  Ik heb gelijk even rondgekeken en heb genoten van alle het moois wat ik heb gezien.
  Ik ben gelijk je volger geworden.

  Lieve groet Giny
  http://gibaswenskaarten.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel anders dan we van je gewend zijn Cobie, maar wel heel gaaf en gedurfd! Het leuke is om meerdere dingen uit te proberen toch!!! mooi gedaan!
  Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel mooi gedaan! Maar ik zelf ben meer fan van je babykaartje uit je vorige post. Altijd wel spannend om wat nieuws uit te proberen he!
  groetjes Andrea

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie het is altijd leuk om ze te lezen.