dinsdag 4 juli 2017

Weer vintage

Hallo allemaal
 
Vandaag laat ik jullie weer maar eens een vintage kaartje zien. Ik zag dat het weer al een poosje geleden was dat ik een kaartje had geplaatst. Dit komt niet omdat ik het niet wil, maar ik kom er gewoon niet toe. Meestal blijft het bij wat creaties van jullie te bekijken en een enkele reactie te geven.
 
 
Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.

 

9 opmerkingen:

 1. Mooi kaartje, Cobie

  Groetjes, Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi kaartje ik heb ook al een tijdje niets geplaats maar wel gekeken vind het altijd leuk om al het moois te zien groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie vintagekaart Cobie,
  Leuk plaatje en een hele mooie bloem
  groetjes
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterende kaart Cobie.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van mij mag je meer van deze kaartjes plaatsen hoor Cobie want dit is weer bijzonder mooi gedaan. (Met dit weer ben ik ook niet zo druk met kaartjes maken hoor, dat wordt van de winter wel weer meer, nu even genieten van het buiten zijn.)
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super mooie kaart Cobie!
  De mal vind ik ook geweldig.
  Je hebt er wat moois van gemaakt.
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind jouw vintage kaarten altijd even prachtig. Mooie mal hen je gebruikt.
  Lieve groet,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd, daar kun je weer mooie kaarten mee maken hoor.

  ลาลีกา

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo, dit is een zeer belangrijke boodschap die ik moet doorgeven aan iemand die door huwelijkse problemen heengaat, dat alle hoop niet verloren gaat, wat het probleem ook is, hier is wat je moet weten om je huwelijksprobleem te redden, ik werd ooit geconfronteerd met uitdagingen in mijn relatie tot ik een artikel tegenkwam dat sprak over de man die ik wil introduceren om je dit artikel nu te lezen. Dr. Ekpen van Ekpen Temple is de man die ik je wil aanbevelen met een huwelijksprobleem, dat hij je kan helpen met zijn krachtige spreuk om het probleem op te lossen dat je in je echtelijke leven tegenkomt. Neem vandaag nog contact met hem op via: ekpentemple@gmail.com of whatsapp hem op +2347050270218 u zult er blij om zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie het is altijd leuk om ze te lezen.