maandag 3 juni 2019

Allemaal konijntjes

Hallo allemaal

Vandaag laat ik jullie een kaart zien die gemaakt is voor de kleinste telg in de familie, waarvan wij trotse opa en oma van zijn geworden. Voor deze kaart de leuke tent van Marleen van de Most en de schattige konijntjes met toebehoren van Marianne Design gebruikt.

 


Hebben jullie het al gezien?????
 
Er is een nieuwe challenge van start gegaan bij "Vintage and More"
 
Doen jullie gezellig mee?
 
Er word een winnaar gekozen maar...… dat niet alleen ……… er word ook een random winnaar gekozen onder de inzendingen dus … 2x … kans!!
 
 
Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.
 

2 opmerkingen:

 1. Wat een superleuk kaartje en gefeliciteerd.
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn Echtgenoot van mijn leven terugkeerde, ik wil de mensen vertellen dat er een echte spell caster online is en is krachtig en oprecht, Zijn naam is Baba Wale Wiseman, hij heeft geholpen Ik heb onlangs mijn relatie met mijn man herenigd die me dumpte. Toen ik contact opnam met Wiseman, wierp hij een liefdesbetovering voor mij en mijn echtgenoot die zei dat hij niets meer met mij te maken had, belde mij en begon me te smeken. Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Wiseman ook alle soorten hulp bieden, zoals het herenigen van een huwelijk en een relatie, het genezen van alle soorten ziekten, rechtszaken, zwangerschapsvertelling, we zijn nu heel blij met ons zelf. Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Deze man is echt en goed. Hij kan je ook helpen je gebroken relatie te herstellen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkscounseling en we doen het heel goed, in ons liefdesleven. Contact opnemen met deze geweldige man als je problemen hebt met een duurzame oplossing
  via e-mail: babaidadawiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348136951551

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie het is altijd leuk om ze te lezen.