maandag 9 mei 2022

Rond en doorzichtig

Hallo allemaal

Vandaag wil ik jullie een ronde doorzichtige kaart laten zien. Deze is ook zonder stansmachine te maken, dan heb je wel een cirkelsnijder nodig en natuurlijk de mooie plaatjes uit de Jenine’s Mindful Art Collectie – Write Your Story. 























Ik ben begonnen met 2 cirkels te snijden van 15 cm doorsnee, en daaruit een cirkel te snijden van 12 cm zodat je een rand overhoud van 1,5 cm. 1 cirkel van designpapier voorzien dat ietsjes kleiner is. Daarna de plaatjes op de cirkel met designpapier geplakt. De volgende stap is, leg 1 cirkel terug die je eerst uit de grote cirkel hebt gesneden. Knip nu langs de plaatjes, maar wel zo dat je een klein randje overhoud. Plak dit stukje vast achter de plaatjes. Vervolgens heb ik een cirkel uit 1 van de mooie sheets uit de collectie gesneden, die ietsjes kleiner is dan 15 cm, en deze aan de achterkant van de cirkel met plaatjes vastgeplakt met tape. Als laatste de andere cirkel over de sheet geplakt zodat het plakrandje netjes is weggewerkt. Het standaardje is net zo groot als het plaatje op de voorkant, zodat je er aan de voorkant niets van ziet. Dit is echter te klein om er wat op te schrijven, dus nog maar een klein boekje gemaakt dat achter een klein strookje papier zit.























Gebruikte JMA materialen:
Designpapier: JMA-WYS-PP34
Designpapier: JMA-WYS-PP35
Paper Elements: JMA-WYS-DCB24
Rub-on Transfers: JMA-WYS-RUB02
Acetate Sheets: JMA-WYS-ACS02


Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.



2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie creatie Cobie, heel apart. Leuk idee om dit zo te maken met deze materialen, knap gedaan! Dit is ook weer zo'n gave lijn van JMA!
    GROET, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie het is altijd leuk om ze te lezen.