dinsdag 14 april 2015

Silhouette Cameo of de Scanncut

Hallo allemaal

Ik ben van plan om een Silhouette Cameo of Scanncut te kopen, maar ik kom er niet uit welke de beste of het handigste is.
Nu heb ik wel mensen gesproken die de Silhouette Cameo hebben, maar ik ken niemand die ervaring heeft met de Scanncut. Er is een groot prijsverschil tussen beide apparaten. De Scanncut kan zelf scannen en de Silhouette niet,  we hebben zelf al een scanner dus dat is geen probleem.

Ik zou graag willen weten hoe de beide machines aan jullie wensen voldoen. Mijn bedoeling is om er papier mee te snijden. 

Dus heb je 1 van deze machines zou je dan je ervaring met mij willen delen?

4 opmerkingen:

 1. Hoi Cobie ik ken de scanncut niet, maar heb de silhouette. Ik zou zeggen doen!!! Het is een hele uitgave, maar heb er geen moment spijt van gehad. Een geweldig apparaat!!. Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Cobie,
  ik ben een echte Silhouette Addict :) Het is een schitterend apparaat. Omdat je aangeeft dat je wel een scanner hebt, zou ik zeker voor de Silhouette Cameo gaan (daarentegen ben ik niet objectief).
  Op de KreaVak heb ik vorig jaar een demo van de ScanNCut gezien en ik vond er weinig vernieuwends aan. Ik ken 1 ex-ScanNCut bezitter.... zij heeft deze inmiddels ingeruild voor een Silhouette Cameo.
  Succes met het maken van je keuze.
  grt Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Cobie, ik kan je geen raad geven over ScanNCut want die ken ik niet. Ikzelf heb de Silhoutte en heb nog geen dag spijt van dit apparaat. Tot nu toe heb ik er alleen papier mee gesneden omdat ik door gebrek aan tijd al het andere nog niet heb kunnen uitproberen. Dat komt nog wel na mijn opleiding. Succes met het maken van je keuze Lieve groet Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb de cameo en die staat bijna altijd als ik ga knutselen op de tafel... Heb er geen dag spijt van gehad en zodra ik denk dat ik nu alles wel weet wat de machine kan dan ontdek ik weer een andere functie...Zo vind ik print and cut ook zo'n leuke funktie... Ik scan ook bijvoorbeeld mijn magnolia stempeltjes in het programma en dan kun je ze zo groot of klein maken als je wilt... Ik sla het stempeltje dan op in de bibliotheek zodat ik hem iedere keer opnieuw kan gebruiken...Je kunt daarna ook een snijbestand rondom je stempeltje maken zodat je hem ook niet meer zelf uit hoeft te snijden of je maakt er een mooi frame omheen... Kijk eens wat filmpjes op youtube voor de mogelijkheden met de silhouette... Die andere machine ken ik niet... ik weet niet of daar ook filmpjes van te vinden zijn maar van de silhouette zijn er zat ;-) Veel succes met je keuze..

  Liefs,
  Diana
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie het is altijd leuk om ze te lezen.