woensdag 17 augustus 2016

Vrijkaartjes voor de Knotsgekke kaarten en scrap dagen

 Hallo allemaal

De Knotsgekke kaarten en Scrap dagen komen er weer aan. 
Voor deze dagen mag ik 5x2 kaartjes weggeven


De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen is dé beurs voor kaartenmakers, stempelfanaten, scrapbookers en alle andere hobbyisten met een passie voor papier. Het leukste creatieve uitje van het jaar voor beginners, maar óók de meest fanatieke kaartenmakers en scrappers kunnen hier hun hart ophalen. Deze beurs trekt bezoekers vanuit heel Nederland én België om  materialen in te kopen, inspiratie op te doen en de nieuwste trends te signaleren.

Wilt u kans maken op twee vrijkaarten voor de najaareditie in de Brabanthallen Den Bosch? Reageer dan snel op dit bericht. Geef aan met wie en waarom u deze beurs wilt bezoeken en wie weet bent u de gelukkige winnaar!

Informatie over de beurs

 Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen, Brabanthallen Den Bosch – 1, 2 en 3 september 2016
- Prijs: Kinderen t/m 12  jaar hebben gratis entree.
Volwassenen betalen €8,50 p.p. (Mits in gezelschap van een vrouw mogen mannen gratis naar binnen). Online kunt u uw entreekaart voor de beurs met € 1,50 korting p.p. kopen. 


Dus wil je 2 kaartjes winnen voor deze gezellige hobbybeurs, laat dan hier een leuke reactie achter met wie je naar de beurs wilt komen, en wie weet ben jij 1 van de 5 winnaars van deze leuke actie.

Je hoeft voor deze win actie geen volger te zijn van mijn blog.

Op 17 augustus maak ik de winnaars bekend.-          

5 opmerkingen:

 1. Het lijkt me geweldig om daar een keer naar toe te gaan. Zoveel over gehoord en dan ga ik samen met mijn vriendin er een gezellig dagje uit van maken, want wat is er nou niet leuker dan om samen met je vriendin een dagje te gaan shoppen. Dus ik zeg dank je wel voor deze kans.

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijkt me heel erg leuk om samen met mijn zus te gaan. We delen dezelfde hobby en dit zou een heerlijk zussen/hobbydag zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superleuke actie: ik zou graag mijn altijd actieve en creatieve zus willen verrassen die 40 jaar getrouwd is en 60 hoopt te worden. Ze staat altijd voor iedereen klaar en is met veel plezier kleuterjuf. Ze verdient het om eens een dagje lekker ontspannen een creatieve beurs te bezoeken en geniet daar geweldig van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook ik wil graag naar de hobby beurs .
  Daar wil ik heen met mijn schoonzus .
  Of een keer met mijn zus.
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie het is altijd leuk om ze te lezen.