dinsdag 18 september 2018

Labelkaartje bij Vintage and More

Hallo allemaal

Bij de lopende challenge van Vintage and More is de opdracht: Maak een vintage Tag/label. Om jullie wat meer inspiratie te geven heb ik deze reminder op de facebook pagina van Vintage and More geplaatst.

 
De basis van dit kaartje is gemaakt met de Silhouette Cameo. Design papier gevonden in de restjes doos. Alle randen zijn bewerkt met Distress ink- Walnut Stain. Plaatje, bingokaartje en oude postkaart komen van Pinterest.
 
Gebruikte mallen: Noor Design 6002/0356 en de wijnrank is van Ali.
 
Kantje met roosjes komt van de markt. Het blauwe kantje (achter het plaatje) heb ik een keer van een lieve facebook vriendin gekregen. 
 
De challenge loopt tot 30 september 18.00 uur en je mag weer met maximaal 2 labels meedoen. Zet de kaart wel in het vastgestelde bericht anders doet de kaart niet mee.
 
We zouden bij Vintage and More graag de magische grens halen van 1000 leden, hou je van Vintage of Shabby chic stijl of vind je het gewoon leuk om deze leuk facebook pagina te volgen, word dan volger van deze super leuke pagina.
 
Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer

5 opmerkingen:

  1. Wauw Cobie wat een mooierd weer. Zag deze challenge ook voorbij komen. Wil er ook nog mee aan de slag. Groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtig label krijg zin om het ook weer te proberen groetjes maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heb je een prachtige reminder gemaakt voor de challenge Cobie. Mooie kleurencombi, leuk model en mooie materialen heb je gebruikt.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De reminder is wel een binnenkomer wat een prachtige label Cobie.
    Lieve groetjes,
    Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je kaart is super mooi Cobie!
    De vorige kaarten ook.
    Groetjes Jannie

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie het is altijd leuk om ze te lezen.