dinsdag 16 april 2019

It's a Boy

Hallo allemaal

Hier weer eens een kaartje van mij. Door andere werkzaamheden kom ik op dit moment bijna niet aan het kaarten maken toe, en een dag heeft maar 24 uren. Al in geen twee en een halve week geen kaart gemaakt.... en nu ik weer eens even tijd had …. tja dan is er geen inspiratie, dus dan maar een kaart die ik al eerder gemaakt heb maar nog niet aan jullie heb laten zien.

 
Het schattige Teddybeertje kennen jullie denk ik wel, het is van de Mon Ami serie van Noor Design.

 
Ook het designpapier is van Noor Design.
 
Bedankt weer voor je bezoekje en tot de volgende keer.


9 opmerkingen:

 1. Wat een lieve kaart , je kan het wel eens hebben dat je geen tijd hebt ,komt bij iedereen wel eens voor,moet kunnen toch.We zien je kaarten wel weer verschijnen.
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie kaart! Ja idd kan voorkomen, maar fijn dat je toch iets had om ons te kunnen laten zien. En vervelend geen inspiratie, en gelukkig hebben we dat allemaal weleens.
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schattige babykaart, heel lief plaatje, deze stans van Action heb ik nog niet gebruikt, mooi gemaakt
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel lief hoor!!! Ik vraag me wel eens af hoe oud het plaatje zal zijn en heeft de maakster (ik ben de naam kwijt) enig idee gehad wat een succes het is geworden...
  Liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja soms zou je je willen dat je ergens vrije tijd kon kopen. Op je werk lijkt de dag soms niet voorbij te gaan en thuis vliegen ze voorbij. Je had nog een mooie op de plank liggen wat een schitterende kaart.

  Lieve groet,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Herkenbaar ook hoor. Hier ook even weinig tijd. Maar deze is wel erg leuk en inspireert mij wel weer om gewoon er tijd voor vrij te gaan maken. Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo,n lieve kaart en mede door het lieve plaatje zoooo schattig...ja we hebben idd maar 24 uur in een dag zitten...eigenlijk veel te weinig hahaha en soms heb ik ook geen ideeën meer maar zetten we toch weer i ets moois neer.

  Liefs Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super lief kaartje Cobie!!
  Het plaatje blijft altijd in trek.
  Het verveelt nooit vind ik.
  De honden kaarten zijn ook gaaf.
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hi Guys this is very wonderful site.I am very likely to this site.i have more information from this site thanks for sharing
  gclubwin168

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie het is altijd leuk om ze te lezen.