maandag 7 oktober 2019

Een ronde vintagekaart

Hallo allemaal
 
Op deze maandagmorgen mag ik jullie een reminder kaartje laten zien wat speciaal gemaakt voor de facebookpagina van "Vintage and More" . Daar loopt een hele leuke challenge, "Maak een kaart die niet vierkant of rechthoekig is". Dit moet toch niet zo moeilijk zijn met al die prachtige mallen die hiervoor op de markt zijn gebracht.

 
Ik heb deze kaart gemaakt met een mal van DDBD, dit is een wat oudere mal maar.... o zo leuk om een kaartje mee te maken.
 

Je mag met 4 kaarten meedoen. Zet je kaart op de facebookpagina van "Vintage and More" onder het speciale bericht wat daarvoor gemaakt is, in een reactie. Kun je dit bericht niet vinden, klik dan op "Aankondigingen" aan de linkerkant van de pagina. Staat je kaart los op de pagina … dat vinden wij ook leuk … maar dan doet je kaart nog niet mee met de challenge, dus let erop dat je je kaart in het goede bericht plaatst.
Heb je nog nooit meegedaan en lijkt het je wat om een Vintage/Shabby Chic kaart te maken meld je aan …. en doe gezellig met ons mee.
Er zijn 2 prachtige prijzen te winnen, dus …. dubbel kans!
 
 
Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom.

De challenge loopt tot 31 oktober 18.00 uur.
 
Bedankt voor je bezoekje en tot ziens op de facebook pagina van "Vintage and More"

 

4 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie het is altijd leuk om ze te lezen.